Annesini Öldüren Gence 23 Yıl Hapis

Yazar: Chucky Yorum yok 26 Ağustos 2010 Perşembe
Bursa’da, internette anket yapıp, annesini boğduktan sonra satırla parçalayan genç 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.




‘Annesini öldürmek’ suçundan Bursa 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan ve 20 yıl ağır hapis cezasına çarptırılan 18 yaşındaki M.F.’nin cezası, ceza indirimini fazla bulan Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından usulden bozuldu. Olay tarihinde 17 yaşında olan sanık yeniden hakim karşısına çıkartıldı. Son savunması sorulan sanık M.F., eski savunmalarına bir şey ilave etmeyeceğini söyledi. Sanık avukatı Metin Uzun ise olay tarihinde 18 yaşından küçük olan müvekkiline makul bir cezanın verilmesini talep etti.



Mahkeme heyeti, 15-16 yaş arasındakilere uygulanan 20 yıllık hapis cezasını dikkate alarak, olay tarihinde 17 yaşından olan M.F.’ye 23 yıl hapis cezası verdi. Cezayı fazla bulan sanık avukatı Metin Uzun, kararı temyiz edeceklerini dile getirdi.



2008 yılında internette ‘Annemi nasıl öldürebilirim?’ şeklinde anket yapan 17 yaşındaki M.F., annesi Asiye Fandoğlu’nu (46) boğarak öldürdükten sonra satırla 10 parçaya ayırmış, cesedi çöp torbalarına koyarak denize atmak istemişti. Polisin yaptığı operasyonla yakalanan M.F.’nin üzerinde Finlandiyalı HIM grubunun solisti Ville Valo’nun tişörtünün bulunması dikkat çekmişti. M.F., ilk duruşmasına gelirken kızıl saçlarını kestirip boyalı tırnaklarındaki ojeleri de sildirmişti.
Etiketler: , , , , , , ,
Bu yazıya yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan siz olun!

Yorum Gönder

sohbet