FRIENDS’İN LANETİ

Yazar: Chucky Yorum yok 30 Ağustos 2010 Pazartesi
Son filmi de gişede başarılı olamayan Jennifer Aniston’ın kaderi, 10 yıl boyunca tüm dünyayı saran “Friends” kasırgasında birlikte rol aldığı diğer oyuncularınkinden farklı değil.







Oyuncular dizinin ardından aynı başarıyı bir daha yakalayamadı…






Aktrist Jennifer Aniston’ın son filmi ‘The Switch’in de diğer pek çok projesi gibi gişede başarılı olamaması, yıldızı ünlü eden “Friends” dizisinin eski oyuncularının kötü kaderini de gündeme getirdi. ABD’de 1994’te başlayan Friends kasırgası, 10 sene boyunca tüm dünyayı sardı.


Ancak dizinin bir bölümünden 1 milyon dolar kazanan oyuncular, daha sonra kariyerlerinde aynı başarıyı yakalayamadı. İşte “Friends” laneti…

David Schwimmer: Dizinin şapşal romantiği Ross’u canlandıran David Schwimmer yönetmenliğe başladı. Ancak sinema filmleri gişeyi bile göremeden DVD raflarındaki yerlerini alınca Schwimmer tiyatroya yöneldi.


Lisa Kudrow: Dünyada gittiği her yerde “eksantrik” ve bir o kadar da komik Phoebe olarak tanınacak Lisa Kudrow ise rol aldığı hiçbir filmin yıldızı olamadı; hep ikinci karakter olarak rol aldı. Dizi projeleri de tutmadı.

Matt LeBlanc: Yemek ve seks düşkünü Joey’yi canlandıran Matt LeBlanc da sinema dünyasında son bir kör atış daha yapıp şansını deneyeceğini ama istediğini bulamazsa eski mesleği marangozluğa döneceğini söylüyor.

Courteney Cox: “Scream” ile Hollywood’a iyi bir giriş yapan Friends’ın titiz Monica’sı Courteney Cox ise ardı ardına dizi projelerine girdi. Cougar Town dizisinde canlandırdığı, sekse aç bir kadın rolüyle akıllarda Monica kadar yer edinemedi.

Matthew Perry: Mimikleriyle milyonları kahkahalara boğan Chandler, Friends’in sonunda bulduğu mutluluğu beyazperdede yakalayamadı. Dizide Chandler karakterini canlandıran Matthew Perry’nin son filmi “Birds of America” tam bir hayal kırıklığıydı.(milliyet)
Etiketler: , , , , , , , , , ,
Bu yazıya yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan siz olun!

Yorum Gönder

sohbet